26 Mayıs 2012 Cumartesi

Ukash Türkiye 'de Yasak Mı

Son zamanlarda bir çok kişiden bu şekilde duyum alıyoruz. Öncelikle belirtmemiz gereken Ukash 'ın hiçbir ülkede kullanım alanı veya kullanım kısıtlaması yoktur. Tüm ülkelerde özgürce ve serbestçe kullanılabilir. Şu an Ukash 'ın Türkiye 'de resmi bayisi yoktur, Ukash şirketi her ülkeye bayilik vermiyor ve Türkiye 'de bunlardan biri. Bunun dışında Ukash 'ın online olarak satın alınması ve kullanılması konusunda hiçbir kısıtlama yoktur. Sadece burada dikkat etmeniz gereken Ukash 'ı tamamen kullanan kişi sorumludur. Türkiye yasalarına aykırı sitelerde kullanmanızdan kaynaklanacak sorunlarda siz sorumlu olmaktasınız.

Bunun dışında örnek olarak Ukash gibi bir ön ödemeli kart olan ve Ukash 'ın rakibi olan PaysafeCard Türkiye piyasasına giriş yaptı. Şu an PaysafeCard Türkiye 'de sadece fiziki olarak çeşitli marketlerde satılıyor. Ancak burada PaysafeCard şirketi kullanımını kısıtladı. Örnek olarak Türkiye 'de satın aldığınız PaysafeCard 'ı yasadışı içerikli sitelerde kullanamıyorsunuz sistem kabul etmiyor.

Ancak bunun dışında Türkiye 'de ukash satın alma işlemini sadece online olarak yapabilirsiniz. Fiziki kart olarak satışı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder